Inloggen op het Microsoft 365 beheer centrum

In dit artikel staat beschreven hoe je op het Microsoft 365 admin center kunt inloggen.

1. Open de inlogpagina voor het Microsoft 365 admin center, door op deze link te klikken of het adres handmatig in je adres balk van jouw browser in te tikken: https://admin.microsoft.com
  2. Je krijgt hierna de onderstaande pagina voor je. Vul hier de gebruikersnaam van jouw Microsoft 365 beheer account in en klik op Volgende.
  3. Je krijgt nu de vraag om het wachtwoord in te vullen. Vul hier het wachtwoord van jouw beheer account in en klik op Aanmelden.
  4. Je bent nu ingelogd op het Microsoft 365 admin center