Domeinnaam probleemoplossing bij Yourhosting

Als je een domeinnaam hebt bij Yourhosting kan het zijn dat deze niet (goed) werkt. Hier kunnen meerdere oorzaken voor zijn. We bespreken de belangrijksten in dit artikel.

Inhoudsopgave

DNS

Een domeinnaam is gekoppeld aan DNS. Dit zijn instellingen die domeinnaam naar de server routeren. Het kan maximaal vier uur duren voordat de DNS wijziging overal is verwerkt. Hierdoor het kan voorkomen dat je domeinnaam op de ene locatie wel zichtbaar is en op de andere nog niet.

Validatie

Heb je een generieke topleveldomeinnaam (zoals .com of .info) dan hebben wij een validatiemail naar je gestuurd. Om je domeinnaam te activeren is het nodig dat je jouw gegevens bevestigt via een link in de e-mail. Lees hier over validatiemails

Uploaden

Mogelijk is er iets misgegaan bij het uploaden van je bestanden. Controleer onderstaande punten en probeer het nogmaals. Kom je er niet uit, neem dan contact op met een van onze servicemedewerkers.

• Zorg dat je website bestanden in de map /httpdocs staan.
  • Contoleer of je een index.php, index.html of index.htm hebt.
  • Schakel Passive FTP in als je rechtstreeks vanuit een webdesign applicatie werkt.
  • Gebruik je een FTP-programma zoals FileZilla bekijk dan deze pagina.