Verhuizen, verhuiscode en tokens bij Yourhosting

Heb je een domeinnaam en wil je deze bij een andere organisatie onderbrengen, dan noemen we dit verhuizen. Om te verhuizen heb je in de meeste gevallen een verhuiscode nodig, ook wel een 'token' genoemd. Kort gezegd zijn er 2 soorten verhuizen; een inkomende verhuizing (naar ons toe) of een uitgaande verhuizing (van ons weg).

Op deze verzamelpagina vind je handige linkjes naar artikelen die gaan over verhuizen.
Klik hieronder op de link die voor jouw situatie van toepassing is.

Inhoudsopgave

1. Alles over verhuiscodes en tokens
  2. Naar Yourhosting toe verhuizen
  3. Van Yourhosting weg verhuizen

Alles over verhuiscodes en tokens

Naar Yourhosting toe verhuizen

Van Yourhosting weg verhuizen