Wachtwoord voor mijn e-mailadres aanpassen in Mijn Account

Het wachtwoord van je e-mailadres kun je eenvoudig zelf aanpassen in ons klantenportaal Mijn Account. Let hierbij op dat de inloggegevens van Mijn Account (mogelijk) afwijken van je inloggegeven van het betreffende e-mailadres.


Log in op Mijn Account, selecteer de betreffende domeinnaam (Als je maar één domeinnaam hebt, mag je deze stap overslaan) en kies de optie E-mail. Klik op het e-mailadres waarvan het wachtwoord gewijzigd moet worden. Klik onderaan de pagina op Verander wachtwoord of Verstuur wachtwoordreset.


Bij de eerste optie kun je zelf het wachtwoord direct wijzigen binnen Mijn Account. Met de tweede optie kan de gebruiker van het e-mailadres het wachtwoord wijzigen via een resetlink die wordt toegestuurd naar een alternatief e-mailadres.


In beide gevallen kan de gebruiker kiezen voor een zelfgekozen of automatisch gegenereerd wachtwoord. Klik na het wijzigen van het wachtwoord op Bewaar. Het nieuwe wachtwoord is direct actief.


Indien je de inloggegevens van Mijn Account niet tot je beschikking hebt, kun je dit artikel raadplegen of neem contact op met de klantenservice.

M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.