Mailwachtwoorden van Vevida aanpassen

Als je mail van ons gebruikt heb je een wachtwoord aangemaakt voor je postvak. Dit wachtwoord kun je veranderen in je klantenportaal. In deze handleiding leggen we je uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stappenplan

1. Log in op Mijn Account;
  2. Selecteer de betreffende domeinnaam;
  3. Kies de optie E-mail;
  4. Klik op het gewenste mailadres;
  5. Kies voor Verander wachtwoord of Verstuur wachtwoord reset.

Reset

Bij de eerste optie kun je zelf het wachtwoord direct wijzigen. Met de tweede optie kan de gebruiker van het e-mailadres het wachtwoord wijzigen via een resetlink. Als je beheerder bent van meerdere mailadressen kan dit een handige optie zijn als je bijvoorbeeld een reset doet voor een collega. Zorg dan wel dat er voor die gebruiker een alternatief mailadres is ingevuld.

Inlogproblemen

Als je de inloggegevens van Mijn Account niet hebt kun je dit artikel raadplegen. Of neem contact op met de klantenservice.