Inloggen op mijn WordPress website bij Vevida

Als je een WordPress website hebt dan kun je inloggen in de beheeromgeving. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Dashboard

De beheeromgeving heet ook wel admin omgeving of Dashboard. Om te kunnen inloggen op het dashboard van je WordPress website bezoek je de betreffende website. Achter de domeinnaam in de adresbalk tik je dan /wp-admin/. Dus als je domeinnaam mijnnieuwesite.nl is, dan ga je naar mijnnieuwesite.nl/wpadmin.

Inloggen

Je komt nu in een inlogscherm. Vul hier je mailadres en wachtwoord in van je WordPress account en je bent ingelogd op je dashboard.