WordPress installeren bij Vevida

Het is nu wel heel eenvoudig om te beginnen met WordPress! Als je deze moderne en gemakkelijke websitebouwer wilt uitproberen, kun je via myVevida heel eenvoudig WordPress klaarzetten op je website.

Ga naar Mijn Account en log in met je Vevida accountgegevens.

Ga hierna als volgt te werk:

• Kies de domeinnaam waarop je WordPress wilt installeren
  • Ga naar Website
  • Klik op Website tools installeren
  • Kies voor WordPress

Standaard wordt de Nederlandse versie van WordPress geïnstalleerd, maar dat kun je gemakkelijk wijzigen

Standaard zetten wij de mogelijkheid voor het plaatsen van reacties uit, om spam berichten op websites tegen te gaan. Je kunt dit via Instellingen -> Reacties weer activeren.

Q
Quinten is the author of this solution article.