Contract/factuur op een andere naam zetten Vevida

Wil je jouw contract of domeinnaam op een andere naam zetten? Daarvoor heb je in de meeste gevallen een contractovername nodig. Het juridisch eigendom van jouw domeinnaam wordt dan overgedragen naar een andere (rechts)persoon. Verandert de rechtspersoon niet (kvk-nummer blijft hetzelfde) dan is het sturen van een kvk-uittreksel meestal voldoende.

Download het formulier

Download het formulier voor contractovername en stuur het formulier ingevuld en ondertekend (een digitale ondertekening accepteren wij niet) toe via ons contactformulier. Let erop dat je de gevraagde kopie voor de overname bijvoegt. Voor nieuwe particuliere klanten vragen wij een identiteitsbewijs en voor zakelijke klanten een kvk-uittreksel.

Kosten

Voor een contractovername betaal je eenmalig € 7,50 (exclusief btw), ook als je meerdere domeinnamen tegelijk overdraagt, plus € 2,50 per domein mutatiekosten (prijs is geldig voor de meeste domeinnamen). Hieronder vind je een lijstje met prijzen van de overige domeinextensies.

Mutatiekosten voor overige extensies

TLDHerkomstMutatiekosten
.beBelgië€  4,00
.luLuxemburg€ 12,00
.grGriekenland€ 21,00
.cnChina€ 14,00
.com.cn , .net.cn (enzovoort)China€ 16,00

Zo zijn er ook nog andere extensies voor bijvoorbeeld Macedonië of Singapore, mocht je daar de prijs van willen weten dan kun je contact met ons opnemen.

Q
Quinten is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.