Een nieuwe autoresponder maken in Direct Admin

In dit artikel kunt u lezen hoe u een autoresponder kunt aanmaken in Direct Admin.

1. Klik op 'Autoresponders'

2. Als een e-mailbericht wordt verstuurd aan een autoresponder e-mailadres, zal er automatisch een bericht teruggestuurd worden naar de afzender. Er kan nu een autoresponder worden aangemaakt door op 'Create New Autoresponder' te klikken.

3. Voer een nieuw e-mailadres in voor de autoresponder, denk eraan dat dit adres nog niet bestaat als e-mailadres, forward of een mailing list. Als u het adres heeft ingevoerd vult u in het veld van 'Responder Message' het gewenste bericht in.

Als u een bericht wilt ontvangen wanneer een autoresponder bericht is verstuurd kunt u hier de checkbox aanvinken en een e-mailadres invoeren. Wanneer de gegevens zijn ingevoerd klikt u op de knop 'Create'.

4. De autoresponder is nu aangemaakt en staat in de lijst vermeld. Vanuit dezelfde pagina kunt u de autoresponder ook aanpassen en verwijderen. Het aanpassen doet u door op 'modify' te klikken. Als u de autoresponder wenst te verwijderen dient u het vinkje te selecteren achter de autoresponder. Klik vervolgens op 'Delete Selected'.

De autoresponder is hiermee nu verwijderd.

Met bovenstaand artikel heeft u een autoresponder kunnen aanmaken, aanpassen en verwijderen.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.