Oude website nog zichtbaar bij Alphamega

Je hebt nieuwe website hebt gepubliceerd maar je ziet nog de oude. Dit kan voorkomen. In dit artikel bespreken we de mogelijke oorzaken en oplossingen.

Inhoudsopgave

Cache

Het eerste wat je doet is tegelijkertijd de Ctrl en F5 toets indrukken. Hiermee vernieuw je de inhoud van je browser. Op de Mac is dit de Command en toets.

Als de nieuwe pagina dan nog niet zichtbaar wordt, kijk dan eens in een andere browser welke je normaal niet gebruikt.

Wordt de pagina/wijziging nu wel goed getoond dan ligt het aan de cache van de browser. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Upload

Zie je ook in een andere browser de pagina of wijziging niet? Dan kun je het beste even kijken of het publiceren of uploaden goed gelukt is. De eerste pagina moet index.html, index.htm, index.shtml, index.cgi of index.php heten en dit bestand moet in de httpdocs-map staan. Deze pagina wordt dan automatisch als eerste pagina getoond.

Contact

Kom je er niet uit? Neem dan even contact met ons op. We helpen graag.