Bestandsbeheer in Plesk bij VIP

Als je een hostingpakket hebt bij VIP maak je gebruik van Plesk. In deze beheeromgeving zit ook een optie voor bestandsbeheer. In deze handleiding vertellen we je er meer over.

Inhoudsopgave

Plesk

Log in op Plesk en kijk links in het menu. Je ziet hier bovenaan de optie Websites & Domains. Klik hier op.

meR1PJD0OZyGGwcnze6Z-CxmO2Auz6tBIg

Website

Je ziet nu de domeinnamen die aan dit pakket gekoppeld zitten. Onder elke domeinnaam staan de opties waar je gebruik van kunt maken. Zoek in het rijtje rechts naar File Manager.

piud3eEf3Pxhd5Ixd51VO7HvzNG6tJo0Sw

Bestandsbeheer

Dit zijn de mappen en bestanden die op de schrijfruimte van je pakket staan. Je kunt hier ook bestanden uploaden of verwijderen. De hoofdmap is httpdocs.

6qrwZHuB_uE7LxbH3difCMWxfN8dij5y9g