Verschillende soorten SSL Certificaten bij VIP internet

VIP Internet kan drie soorten SSL certificaten leveren. Afhankelijk van jouw eisen en wensen kun je uit de onderstaande opties kiezen:

Domain Validation

Dit is het meest eenvoudige certificaat. Er wordt enkel gecontroleerd of de verbinding met de browser ook daadwerkelijk op jouw website uitkomt. Data die verstuurd wordt is versleuteld. Dit certificaat is slechts op één domein (bijvoorbeeld www.(domein).nl, of shop.(domein).nl) geldig. Onze certificaten maken gebruik van SHA2, certificaten die zijn besteld voor oktober 2014 maken nog gebruik van SHA1. Een Domain Validation certificaat kost € 49,95 exclusief BTW per jaar.

Wildcard Certificate Dit certificaat biedt dezelfde beveiliging als het Domain Validation certificaat, maar is tevens geldig op al je subdomeinen. Zo kun je bijvoorbeeld www.(domein).nl én shop.(domein).nl hiermee beveiligen. Een Wildcard certificaat kost € 179,95 exclusief BTW per jaar.

Beide bovenstaande certificaten zorgen voor het volgende slotje in de browser van een bezoeker:

https

Extended Validation

Dit is het meest uitgebreide certificaat dat wij leveren. Dit certificaat is geldig voor één subdomein, en kan niet zoals een Domain Validation certificaat worden geleverd in een Wildcard variant. Naast de controle op de verbinding naar je website wordt er tevens extra informatie getoond in de adresbalk als iemand je site bezoekt, zoals je volledige bedrijfsnaam. Dit geeft bezoekers meer vertrouwen in de veiligheid van je site. Daarnaast geeft een Extended Validation certificaat je site een hogere ranking in Google als je dit certificaat voor je hele site gebruikt. Een Extended Validation certificaat kost € 279,95 per jaar.

De bezoeker ziet de volgende groene balk in zijn webbrowser, waardoor het nog duidelijker is dan bij andere certificaten dat dit een beveiligde website betreft:

-2M8N_4PEh_oLIGBjemvcMJPngOtThQk7A

Certificaat bestellen

Neem contact met ons op of kijk op onze website!

J
Jelle is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.