Uitbreidingen opzeggen bij Argeweb

Als je een hostingpakket hebt bij Argeweb kun je deze uitbreiden. Dit zijn aanvullende diensten zoals extra e-mailadressen, opslag, databases of dataverkeer. Je kunt deze ook stopzetten zonder het pakket zelf op te zeggen. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stappenplan

1. Log in op Mijn Argeweb;
  2. Klik in de menubalk op Administratief;
  3. Ga naar Opzegging en dan Opzegging aanvragen;
  4. Kies bij Diensten voor Webhosting;
  5. Klik op Laat diensten zien;
  6. Kies voor Click here to stop upgrades or restore cancelled upgrades.

NB: Deze melding kan ook in het Nederlands verschijnen. Voorbeeld:

Opzeggen of herstellen

Je komt nu in een nieuw scherm terecht waar je alle uitbreidingen ziet. Klik achter de gewenste uitbreiding op Stop.

De beëindigde dienst krijgt dan automatisch een einddatum. Tot die tijd kan de opzegging nog geannuleerd worden. Klik daarvoor op Herstellen.