Klantgegevens bij Argeweb wijzigen - adres

Je wilt je klantgegevens bij Argeweb aanpassen. Dat kan via Mijn Argeweb.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

1. Log in op Mijn Argeweb met je klantnummer en wachtwoord;
  2. Ga naar 'Administratief' en vervolgens naar 'Klantgegevens wijzigen';
  3. Vul de nieuwe gegevens in;
  4. Klik op verstuur.

ILyZRY1XNKXlENP00m3SuxAEELaSFPTGNQ

Bevestigen

Er wordt nu een e-mail naar je geverifieerde e-mailadres verstuurd. Via de link in deze e-mail kun je inloggen om vervolgens je wijziging te bevestigen.

OtltY1io9DwQ1LxdG5MIfip2v8i18bubbA

Problemen met inloggen

Lukt het niet om in te loggen in je klantomgeving? Pak dit artikel er even bij: Ik ben het wachtwoord voor Mijn Argeweb kwijt, wat moet ik doen?