Hostingpakket bij Argeweb uitbreiden

Als je een hostingpakket hebt bij Argeweb dan kun je deze uitbreiden. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Mijn Argeweb

1. Log in op Mijn Argeweb;
  2. Klik op Beheren;
  3. Kies voor Webhosting.

Kies vervolgens in het menu links voor Upgraden.

Upgrade selecteren

Links zie je onder het kopje Standaard de huidige capaciteit van je pakket. Met de pijltjes kun je deze naar wens uitbreiden. Onderaan wordt de prijs per maand weergegeven. De uitbreidingen zijn jaarabonnementen en zullen per jaar worden gefactureerd en de genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Afronden

Als je tevreden bent met je keuze klik je op Volgende. Vervolgens zie je onderstaand scherm. Ga akkoord met de voorwaarden door drie vinkjes te zetten en klik dan op Voltooien. Je ontvangt binnen 14 dagen een factuur voor de meerprijs.