FTP site aanmaken in Windows 2012 bij Argeweb

Host je een website op een VPS dan is het handig om  een FTP server te installeren. Je kunt dan met een FTP verbinding bestanden uploaden. Als je geen FTP server geïnstalleerd hebt kun je een FTP site aanmaken. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Stappenplan

Stap 1: Ga naar Windows Start

Stap 2: Klik op op het IIS icoon;

Stap 3: Klik met rechts op de naam van de server en kies voor Add FTP Site;

Stap 4: Geeft de volgende gegevens op:

• FTP site name: een naam voor de FTP site
  • Physical patch: Het pad waar de FTP verbinding naar gemaakt kan worden.

Stap 5: Maak een keuze voor SSL en klik op Next.

Stap 6: Bij Authentication kies je voor Basic, Specified users en u vul je een gebruikersnaam in;

Stap 7: Klik op Finish. De FTP site is aangemaakt.