Producten upgraden bij Argeweb

Je kunt je producten en diensten bij Argeweb upgraden. Je kunt dit doen door vanuit je klantomgeving. We leggen je hieronder uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Klantomgeving

1. Ga naar onze website en klik rechts bovenin op Inloggen;
  2. De rechtstreekse link vind je hier;
  3. Kies in het menu voor Bestellen;
  4. In het nieuwe scherm klik je op Een van uw bestaande pakketten vergroten;
  5. Selecteer de domeinnaam waarvan je dienst wilt upgraden.

Bestellen

1. Als je de stappen uit de vorige paragraaf gevold hebt, zie je nu de dienst dat je op dit moment afneemt.
  2. Kies het gewenste nieuwe pakket en klik op Verder
  3. Je komt nu op een pagina waar je eventueel nog meer kan bestellen;
  4. Als je tevreden bent met je keuze. klik je op Afronden.

Afronden

Na het afronden van het bestelproces ontvangt je een e-mail met een nieuwe overeenkomst. De resterende maanden van je oude pakket worden gecrediteerd.