Een domeinnaam doorverwijzen bij Realhosting

Je kunt een domeinnaam doorverwijzen naar een externe locatie. We leggen in je artikel uit hoe je dit doet.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

1. Log in op je klantomgeving;
  2. Ga naar Beheren;
  3. Klik op Beheer achter de domeinnaam die je wilt doorverwijzen.

Hoe stel ik een doorverwijzing in?

Een doorverwijzing (ook wel bekend als forward of redirect) stel je als volgt in. Heb je de stappen uit de vorige alinea gevolgd? Dan zit je nu in het beheerscherm van de gewenste domeinnaam. Klik DNS Instellingen open en kies vervolgens voor Doorsturen beheren.

Doorsturen beheren

En nu?

Als je de URL hebt ingevuld en je wijziging hebt opgeslagen duurt het maximaal vier uur voordat de doorverwijzing actief is.