Wat is Nawas anti-DDoS?

Nawas anti-DDoS is ontwikkeld in samenwerking met een aantal grote spelers met als doel: krachtig verweer bieden tegen DDoS-aanvallen.

Onze IaaS-leverancier is deelnemer van de NBIP en zodoende kunnen wij genieten van Nawas anti-DDoS – de Nationale Wasstraat tegen DDoS-aanvallen. Inmiddels is Nawas anti-DDoS een van de grootste DDoS-wasstraten in Nederland en inmiddels een begrip.

Nawas anti-DDoS werkt als volgt: als een server wordt getroffen door een aanval, zal het verkeer tijdelijk omgeleid worden langs een centraal netwerk. Dit speciale netwerk beschikt over een grote hoeveelheid speciale apparatuur en is gekoppeld aan een zeer zware internetverbinding. De apparatuur reinigt het verkeer van de “onzin” en stuurt het schone verkeer naar RealHosting terug. Het netwerkverkeer wordt als het ware “gewassen”. Hierdoor is bij een aanval de server vrijwel direct weer bereikbaar.

Standaard inbegrepen

Binnen het hostingplatform van RealHosting is Nawas anti-DDoS standaard inbegrepen – zonder meerprijs! Dit helpt jou om je te beschermen tegen de gevolgen van een DDoS-aanval.

Bij RealHosting houden we ons hostingplatform graag veilig en stabiel. We hebben daarom Nawas anti-DDoS standaard ingeschakeld. Het is niet mogelijk om de Nawas anti-DDoS uit te laten schakelen.


M
Mark is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.