Kan ik ook webhosting afnemen met een extern domein?

Wanneer u bij Argeweb gebruik wilt maken van één van de webhosting pakketten, dan wordt standaard uw domeinnaam naar ons verhuisd. Als u dit niet wilt en de domeinnaam geregistreerd wilt laten bij een andere instantie, dan is dit ook mogelijk. U dient dit door te geven aan onze afdeling verkoop- of orderverwerking voordat u het contract terugstuurt. Zij zullen dan handmatig de bestelling wijzigen en de domeinnaam de status "extern"  geven.

 

U dient dan zelf de nameservers van de domeinnaam dienen te wijzigen naar de nameservers van Argeweb. Deze zijn als volgt:


ns1.argewebhosting.eu 178.251.195.254
ns2.argewebhosting.com 5.100.229.198
ns3.argewebhosting.nl 213.222.11.250

Mocht u alleen het pakket wensen te gebruiken dan kunt u het IP-adres van het pakket in de DNS bij uw provider instellen. Op Mijn Argeweb kunt u dit op de volgende locatie terugvinden. Kies voor 'Beheren --> webhosting'. Klik uw domeinnaam aan. Aan de rechterkant kiest u onder 'Algemeen' voor 'Pakket details'. Onder de 'Algemene pakket informatie' kunt u het IP-adres van het pakket terugvinden.

 

Het webhostingpakket zal dan volledig werken alsof de domeinnaam via Argeweb is geregistreerd.

De registratie van een domeinnaam is bij een pakket vaak kosteloos. Indien u besluit uw domeinnaam extern te laten staan, heeft u dit voordeel dus niet.

M
Mark is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.