Overzicht van je producten en diensten bij Realhosting

Als je een overzicht wilt van wat je bij ons afneemt kun je terecht in je klantomgeving. We leggen je uit hoe je daar komt en hoe je jouw producten kunt inzien.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

1. Ga naar Yourhosting.nl en klik rechts bovenin op Inloggen;
  2. Klik op Mijn Yourhosting en log in met je mailadres en wachtwoord;
  3. Eenmaal ingelogd klik je in het menu links op  Beheren.

Inloggen

Waar zie ik mijn producten en diensten?

Als je de bovenstaande stappen gevolgd hebt, zie je nu een overzicht van de domeinnamen die je bij ons afneemt. Klik een domeinnaam aan, en je krijgt een overzicht van de producten die er aan gekoppeld zijn, zoals SSL en hosting. Je kunt ook in het menu links op Abonnementen klikken; je ziet nu alle pakketten staan die je afneemt.