Hoe kan ik mijn facturen inzien en downloaden bij Realhosting?

Soms wil je oude facturen inzien of deze downloaden, bijvoorbeeld omdat jouw boekhouder deze nodig heeft. In deze handleiding leggen we je uit hoe je facturen kunt inzien via het online factuurdossier van factuurinzien.nl.

1. Log in op het controle paneel

Ga naar https://mijn.yourhosting.nl en log in met je e-mailadres en wachtwoord welke in onze administratie bekend is.

2. Klik in het menu links op Facturen

Zodra je hierop klikt wordt het factuurdossier geopend in een nieuw venster.

3. Klik op Mijn facturen

Klik in het menu bovenin op Mijn facturen. Vervolgens zie je alle openstaande facturen.

Onderaan heb je ook de optie Bekijk alle betaalde facturen. Zodra je hierop klikt zie je alle oude facturen.

4. Klik op de factuur die je wilt inzien of downloaden

In het facturenoverzicht klik je vervolgens op de factuur die je wilt inzien of downloaden.

Klik vervolgens op Download originele factuur om de PDF te downloaden.