Inloggen op RealCloud bij RealHosting

Als je klant bent bij RealHosting dan heb je de beschikking over je eigen klantomgeving. Je kunt hier op inloggen vanaf onze website. In deze handleiding vertellen we hier meer over.

Yourhosting

Je gaat hiervoor naar de website van Yourhosting omdat RealHosting hier nu onderdeel van is. Je kunt hier rechtsboven klikken op Inloggen en dan op Mijn Yourhosting.

Inloggen

Vervolgens kun je in het inlogscherm je mailadres en wachtwoord invullen wat je van Realhosting hebt. Je komt nu in RealCloud waar je jouw zaken kunt regelen.