Domeinnaam verhuizen naar Realhosting

Als je een domeinnaam wilt registeren kan het zijn dat die op dat moment ergens anders staat. Je kunt deze domeinnaam dan verhuizen naar Realhosting als je een verhuiscode hebt. De huidige registrant kan die code verstrekken. We leggen je in dit artikel uit hoe je de verhuizing in gang zet.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

Ga naar de website op realhostin.nl en ga van daar uit naar Inloggen.

In het nieuwe scherm log je in met je e-mailadres en wachtwoord. Ben je ingelogd? Dan kun je vervolgens gaan naar Bestellen

Hoe verhuis ik een domeinnaam?

In het venster in het midden kun je nu de gewenste domeinnaam invoeren en op zoeken klikken.

 Als de domeinnaam bezet is kun je klikken op Verhuizen.

Je kunt vervolgens een pakket of dienst kiezen die je aan de domeinnaam wilt koppelen. Daarna wordt je gevraagd om de verhuiscode. Vul deze in en rond de bestelling af om de verhuizing direct in gang te zetten. 

Verhuizen zonder downtime

Let op, als je een domeinnaam verhuist gaat alleen de domeinnaam zelf over naar ons. Heb je bij de oude aanbieder nog een hostingpakket of mail? Die gaan niet automatisch mee. Als je de domeinnaam alvast bij ons wilt vastleggen maar nog niet verhuizen, vul dan een fictieve code in (bijvoorbeeld ABCD1234). Als je alle andere zaken geregeld hebt kun je daarna de code alsnog aan ons doorgeven. 



D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.