DNS instellen bij Argeweb

Als je een domeinnaam hebt bij Argeweb kun je de DNS beheren. Je doet via je klantomgeving op Mijn Argeweb. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Mijn Argeweb

• Log in op Mijn Argeweb;
  • Klik in het menu op Beheren en dan Domeinnaam;
  • Ga naar de juiste domeinnaam;.
  • Kies onder Veelgebruikt voor Redirect.

• Kies in het nieuwe scherm voor DNS en bevestig met Kies wijze

Je ziet een overzicht van de DNS van de domeinnaam. Voer de gewenste wijzigingen door en bevestig door onderaan te klikken op Update.