Informatie over .fr-domeinnaamm bij Argeweb

Als je klant bent bij Argeweb kun je de .fr-domeinnaam registeren. In dit artikel vertellen we meer over de regels en voorwaarden van de deze domeinnaamextensie. 


Inhoudsopgave


Inleiding

De extensie .fr staat voor Frankrijk. Het registreren van een .fr domeinnaam is voor iedereen mogelijk. Er zitten echter wel bepaalde voorwaarden aan verbonden.


Voorwaarden

Bedrijven binnen Europa kunnen een .fr domeinnaam registreren op basis van een bedrijfsregistratienummer (KvK nummer, Siren nummer, etc.). Bedrijven buiten Europa kunnen gebruik maken van onze Local Presence. Dit houdt in dat het vestigingsadres door ons wordt aangeleverd. Je wordt dan geen houder van het domeinnaam maar de domeinnaam is wel in jouw beheer.


Particulieren

Particulieren kunnen een .fr domeinnaam alleen registreren wanneer zij woonachtig zijn in Frankrijk. Je wordt dan zelf houder van het domein. Als je niet in Frankrijk woont kun je gebruik maken van onze Local Presence. We gebruiken dan ons vestigingsadres. Je wordt dan geen houder van de domeinnaam maar de domeinnaam is wel in jouw beheer.

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.