Nog niet actief URL bij Argeweb

Wanneer u uw website verhuist naar Argeweb wilt u natuurlijk niet dat uw website uit de lucht is. Bij Argeweb kunt u gebruikmaken van een zogeheten nognietactief URL. U kunt uw huidige website op het webhostingpakket plaatsen en via een nognietactief URL de website bekijken. Zodra deze volledig functioneert kunt u de domeinnaam verhuizen.

Stappenplan

Hoe u de nognietactief URL kunt terugvinden in Mijn Argeweb.

  • Meldt u aan op Mijn Argeweb
  • Kies in het menu voor Beheren --> Webhosting.

  • Indien u meerdere pakketten heeft, klikt u de gewenste domeinnaam aan.

  • In het menu rechts kiest u voor 'Algemeen' en vervolgens voor 'Pakket details'.

Mijn Argeweb

Onder het kopje 'Hoe log ik in op mijn account?' kunt u de nognietactief URL terugvinden. Om uw website op deze URL te bekijken dient u uiteraard wel eerst uw website op uw webhosting ruimte te plaatsen. Om via een FTP programma een verbinding te maken met uw webruimte kunt u het IP-adres gebruiken van de server. Dit kunt u terugvinden in Mijn Argeweb.

Staat uw webhostingpakket op een BSD/Linux server dan gebruikt u altijd het IP-adres 145.131.10.250 als hostname. Als uw webhostingpakket op een Windows server staat dan gebruikt u het IP-adres van de webhostingserver. Dit IP-adres vindt u terug in Mijn Argeweb. In Mijn Argeweb kiest u voor 'Beheren' en daarna voor 'webhosting'. Klik uw domeinnaam aan. Onder 'Algemene info' vindt u het IP-adres van de server terug.

J
Jeffrey is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.