Mijn domeinnaam doet het (nog) niet - bij Yourhosting

Mijn domeinnaam bij Yourhosting doet het (nog) niet. Uitleg over de mogelijke oorzaak dat je domeinnaam het (nog) niet doet en de meest voorkomende oplossingen.

Inhoudsopgave

Ik heb een nieuwe domeinnaam aangevraagd of verhuisd, maar deze is nog niet actief

Je domeinnaam is voor een bezoeker zichtbaar vanaf het moment dat zijn internetprovider (Ziggo, Planet, UPC etc.) zijn DNS-records ververst. Het kan maximaal vier uur duren voordat de DNS-records overal zijn vernieuwd. Hierdoor het kan voorkomen dat je domeinnaam op de ene locatie wel zichtbaar is en op de andere nog niet.

Heb je een generieke topleveldomeinnaam (zoals .com of .info) aangevraagd of verhuisd? Dan hebben wij een validatiemail naar je gestuurd. Om je domeinnaam te activeren of verhuizing in gang te zetten, is het nodig dat je je contactgegevens bevestigt via een link in de e-mail.

Lees meer over validatiemails

Ik heb mijn bestanden geüpload, maar zie niets veranderen op mijn domeinnaam

Mogelijk is er iets misgegaan bij het uploaden van je bestanden. Controleer onderstaande punten en probeer het nogmaals. Kom je er niet uit, neem dan contact op met een van onze servicemedewerkers.

Staan de bestanden in de juiste map?

Upload je bestanden in de map httpdocs van je domeinnaam, door ze in de map /httpdocs/ te plaatsen.

Klopt de naam van het bestand dat als eerste wordt geopend?

Het eerste bestand dat op je domeinnaam opent is index.php, index.html of index.htm. Overschrijf dit bestand met je website, en gebruik daarbij alleen kleine letters.

Kloppen de instellingen van het programma waarmee je upload?

Gebruik je Dreamweaver, vink dan bij je FTP-instellingen 'Use Passive FTP' aan. Verwijder vervolgens de online bestanden en upload ze daarna opnieuw naar je hostingpakket.

Gebruik je een los FTP-programma zoals FileZilla, bekijk deze pagina.