Als ik klant word bij Alphamega, zit ik er dan aan vast?

Als je bij Alphamega je domeinnaam registreert, of dit nu een nieuwe domeinnaam is of een al bestaande domeinnaam die je verhuist, dan zit je nergens aan vast. Voor alle pakketten mag je sowieso gebruik maken van de 14-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie! Als jij dus binnen 14 dagen niet tevreden bent, of om wat voor reden dan ook wilt stoppen, dan krijg je zonder problemen je geld terug! 

De domeinnaam is een iets ander verhaal, is de domeinnaam nog niet geregistreerd dan kunnen we de aanvraag meestal nog annuleren. Heb je echter direct betaald of een machtiging afgegeven dan is de domeinnaam al geregistreerd en zijn er al kosten gemaakt waardoor we de domeinnaam niet kunnen restitueren. Wel is de domeinnaam jouw eigendom en kun je deze dan ook zonder problemen (weer) verhuizen. 

Verder zit je er alleen 'aan vast' voor de betaalperiode die je hebt gekozen. En dan nog is 'eraan vast' heel betrekkelijk.

Als je bijvoorbeeld vooruitbetaalt voor 1 jaar en je besluit binnen die termijn naar een andere provider over te stappen, dan kan dat zonder problemen.

Er vindt dan alleen geen restitutie plaats, dat is het enige. Maar overstappen naar een andere provider kan te allen tijde.

Bij ons kun je ook altijd gratis up- EN downgraden, zodat we altijd bij je -mogelijk wisselende- behoeftes blijven aansluiten. Eventueel vooruitbetaalde bedragen worden dan verrekend.

N
Noemi is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.