Opzeggen bij Alphamega

Heb je een pakket bij ons en wil je deze opzeggen? Dat kan via je online klantomgeving op de website. Uiteraard vinden we het altijd jammer om te horen als je wilt opzeggen. Neem gerust contact met ons op als je ergens niet tevreden over bent, we doen ons best om te kijken naar een oplossing.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

Om op te zeggen kun je inloggen in je klantomgeving. Daarvoor ga je naar de website en klik je rechts bovenin om in te loggen op Mijn Account.

Vul in het nieuwe scherm je e-mailadres en je wachtwoord in.

Hoe zeg ik op?

Heb je de stappen uit de vorige alinea gevolgd? Dan zie je nu een overzicht met alle producten die je bij ons afneemt. Wil je opzeggen dan klik je rechts van de productnaam op het tandwiel icoontje.

Zoals je ziet is hier op de optie Opzeggen direct beschikbaar. Wil je niet alles opzeggen maar bijvoorbeeld alleen het pakket en niet de domeinnaam? Of wil je downgraden naar een kleiner pakket? Dan kun je ook kiezen voor Beheer diensten. Onder Dienstgegevens kun je dan vervolgens ook kiezen om bijvoorbeeld te downgraden.

En nu?

Als je opzegt wordt het product beëindigt per de einddatum. Je ziet in het overzicht welke datum dit is. Bovendien ontvang je een bevestiging van ons per mail. Je kunt het product tot die tijd nog gebruiken en over die periode betaal je ook de kosten. Na de einddatum wordt het product verwijderd en kun je er geen gebruik meer van maken. Je krijgt dan ook geen facturen meer hiervoor. Heb je geen bevestiging ontvangen, heb je een vraag over de einddatum of wat er met je pakket gaat gebeuren? Neem gerust even contact op.