Extra Mijn Alphamega gebruiker toevoegen

Het kan handig zijn om iemand toegang te geven tot je Mijn Yourhosting (voorheen Mijn Alphamega) Dashboard. Bijvoorbeeld als je iemand in staat wilt stellen om de facturen te ontvangen en te betalen (boekhouder of penningmeester). Of als iemand de website voor je beheert (webmaster).

In Mijn Yourhosting (voorheen Mijn Alphamega) Dashboard kun je een persoon toevoegen en voor die persoon de rechten instellen. Hoe je dat doet, zie je in deze video, op 3 minuten en 18 seconden [3:18].

Video

Spoel door naar: [3:18 min]

Handleiding

1. Log in op Mijn Yourhosting (voorheen Mijn Alphamega) Dashboard
  2. Ga in de zijbalk naar Account -> Beheer gebruikers
  3. Klik op de knop 'Voeg nieuwe gebruiker toe'
  4. Vul de gegevens van de gebruiker in
  5. Vul ook een wachtwoord in voor deze gebruiker (die kan daarmee inloggen en dan het wachtwoord wijzigen voor zichzelf)
  6. Klik op de knop 'Verzenden'
  7. Stel nu in welke rechten de gebruiker krijgt (zorg dat die niet de rechten heeft om zijn of haar eigen rechten aan te passen) ;-)
  8. Klik op de knop 'Verzenden'
  9. Stuur nu het wachtwoord dat je voor deze gebruiker bedacht hebt aan die persoon via een OneTimeSecret.com link.

De nieuwe gebruiker ontvangt een email van ons systeem met een link naar Mijn Yourhosting (voorheen Mijn Alphamega) Dashboard en het advies om in te loggen en zijn of haar wachtwoord meteen aan te passen.