Automatische incasso instellen bij Alphamega

Als je Alphamega wil machtigen om je factuurbedragen af te schrijven, dan kun je dit via iedere openstaande factuur zelf instellen:

  1. Ga hiervoor in het klantpaneel naar: Mijn Account -> Facturen 
  2. Of klik nadat je ingelogd bent rechts boven naast de Winkelwagen op het factuur icoontje (er staat een bolletje met een cijfer als er openstaande facturen zijn).
  3. Klik vervolgens de openstaande factuur aan; deze opent in een nieuwe tabblad. 
  4. Aan de rechterkant kun je Doorlopende machtiging selecteren en daaronder je gegevens invullen en op de Betaal nu knop klikken.
  5. Je machtiging gegevens worden nu naar onze payment provider ( Buckaroo ) gestuurd en de machtiging zal 'in behandeling' komen staan.


Helaas is het niet op voorhand in te stellen dat je ons wilt machtigen. Heb je echter ons eenmaal een keer gemachtigd om een factuur af te schrijven en deze is verwerkt, dan hebben we een zogenaamde machtiging sleutel en kunnen we voor al je producten instellen dat deze automatisch afgeschreven moeten worden.


Heb je ons eerder gemachtigd voor een (ander) product en is de machtiging van een andere factuur niet automatisch gegaan? Dan kun je ook altijd via de factuur alsnog de machtiging zelf initiëren door daar te klikken op de knop "Gebruik de aanwezige machtiging gegevens". De factuur zal dan alsnog afgeschreven gaan worden. 

Je mag ons ook altijd een mail sturen vanaf het bij ons bekend zijnde contact e-mailadres in je account, met het verzoek om de machtiging voor je in te stellen.

We hebben dan je IBAN rekeningnummer nodig, en de tenaamstelling van je rekeningnummer.

Stuur je verzoek dan naar onze klantenservice.

M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.