Alphamega - Ik kan niet inloggen op Mijn Alphamega Dashboard

Dat kan twee redenen hebben: je bent je wachtwoord vergeten je weet niet meer met welk emailadres je daar moet inloggen Hieronder vind je de oplossingen.

Inhoudsopgave

Mijn Alphamega Dashboard wachtwoord vergeten?

CSM-hVXf24YV1EWQ_BknJBpS78zjAZXjSw

1. Klik in het loginscherm op de wachtwoord vergeten link en vul het hoofdcontact-emailadres in wat bij je account hoort.
  2. Je ontvangt dan direct een email waarin we vragen of je de wachtwoordreset wilt bevestigen.
  3. Nadat je dat gedaan hebt ontvang je direct een tweede email met daarin een nieuw wachtwoord.
  4. Log daarmee in en pas direct daarna het wachtwoord aan naar een eigen verzonnen wachtwoord. Bewaar die goed, bijvoorbeeld met een wachtwoordmanager zoals  LastPass.

Hoofd-contact-emailadres vergeten?

Ben je het hoofdcontact-emailadres vergeten of is die niet meer in gebruik of kun je daar niet meer bij? Bel ons dan vanaf het telefoonnummer dat bij ons bekend is, zodat we voor jou een nieuw emailadres kunnen instellen.

N
Noemi is the author of this solution article.