SoHosted - Hoe log ik in op de webmail van SoHosted?

Je kunt inloggen op SoHosted webmail door onderstaande stappen te volgen.

• Klik rechts bovenin op Webmail.
  • Vul je e-mailadres in en klik op Ga verder.
  • Vul het wachtwoord van je e-mailadres in en klik op Inloggen.

Wachtwoord kwijt

Kan je niet inloggen omdat je je wachtwoord kwijt bent? Je kunt dan een nieuw wachtwoord instellen via je controle paneel.

E-mailadres aanmaken

Je kunt niet inloggen op webmail als je nog geen e-mailadres op je domein hebt aangemaakt. Via je controle paneel kan je eenvoudig een e-mailadres aanmaken.