De ruimte van een postvak bewerken bij Sohosted

Heb je een mailadres aan een postvak gekoppeld? Dan wil je misschien de maximale ruimte in deze mailbox aanpassen. Je hebt afhankelijk van je pakket een maximale grootte per postvak en in totaal. Je kunt dit altijd herverdelen.

Handleiding

1. Ga naar onze website
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account;
  3. Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen;
  4. Klik op Mijn diensten;
  5. Klik bij het domein dat je wil beheren op de Plesk-knop;
  6. Ga naar Mail;
  7. Klik op het e-mailadres waarvan je het postvak wilt aanpassen;
  8. Selecteer Postvak en kies voor Andere Grootte;
  9. Vul de gewenste capaciteit in en klik onderaan op Toepassen.