Het FTP wachtwoord bij RealHosting wijzigen

In deze handleiding leggen we uit hoe je jouw FTP wachtwoord kan wijzigen. Het is vanwege veiligheidsredenen niet mogelijk om dit wachtwoord op te vragen. Je moet deze dus altijd zelf wijzigen.

Inhoudsopgave

1. Log in op het controle paneel
  2. FTP toegang
  3. Gebruikers
  4. Wachtwoord wijzigen

1. Log in op het controle paneel

Ga naar https://mijn.yourhosting.nl en log in op Plesk.

2. FTP toegang

In Plesk klik je op FTP-toegang.

Screenshot uit Plesk waar FTP Toegang is geselecteerd.

3. Gebruikers

Vervolgens klik je het FTP-account aan welke je wilt wijzigen.

Screenshot uit Plesk. We zien een overzicht van FTP accounts.

4. Wachtwoord wijzigen

Hierna wijzig je het wachtwoord en klik je op OK. LET OP: Gebruik altijd een veilig wachtwoord met hoofdletters, kleine letters, cijfers en leestekens of gebruik de knoppen Genereren en Tonen voor een willekeurig wachtwoord.

Screenshot uit Plesk. We zien een FTP account waar we het wachtwoord kunnen aanpassen.