Statistieken bij Argeweb bekijken

Via de statistieken kunt u terugvinden hoeveel bezoekers uw website hebben bezocht. De statistieken kunnen het aantal bezoekers per maand, per dag of zelfs per uur tonen. In dit artikel is te lezen hoe u de statistieken van uw website kunt bekijken.

U dient eerst in te loggen op Mijn Argeweb met uw klantnummer en wachtwoord.

Zodra u op Mijn Argeweb bent ingelogd, klikt u in de menubalk via 'Beheren' op 'Webhosting'.

Klik op de domeinnaam waar u de statistieken van wilt bekijken (indien u meerdere pakketten onder dit klantnummer heeft).

Op de volgende pagina klikt u in het rechtermenu op 'Algemeen' en vervolgens op 'Statistieken'.

Het is mogelijk om de statistieken te exporteren naar een map op uw webhosting pakket, zodat de statistieken online zijn te bekijken. Zodra u in het tekstveld de naam van de map invoert, bijvoorbeeld statistieken, dan kunt u via https://www.uwdomeinnaam/statistieken online uw statistieken bekijken. Om de statistieken via Mijn Argeweb te bekijken, dient u op de knop 'Go' te klikken.

In de statistieken kunt u gelijk zien hoeveel bezoekers uw website hebben bezocht in een bepaalde maand. Mocht u meer gegevens willen zien dan klikt u op de gewenste maand.

Zodra u op de gewenste maand heeft geklikt krijgt u onderstaand overzicht te zien. Op deze pagina kunt u bovenaan zien wat de hits totaal, per dag en per uur zijn. Tevens staat er in de statistieken vermeld vanuit welke landen uw website wordt bekeken en vanaf welke website uw pagina’s worden geopend. De URL van uw website kan bijvoorbeeld op een nieuws site staan. Zodra de bezoekers van de nieuws site uw URL aanklikken zult u dit terug kunnen terug vinden in uw statistieken. Als u op de pagina naar beneden scrolt vindt u de overige statistieken.

 

D
Dmitri is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.