Hoe log ik in mijn klantomgeving?

Je kunt bijna alle zaken bij ons regelen vanuit je eigen klantomgeving. Je logt hier gemakkelijk op in via onze website. In je klantomgeving regel je o.a. bestellingen en opzeggingen, aanpassen van je gegevens en inzage in je facturen.

Waar moet ik zijn?

1. Ga naar onze website op Yourhosting.nl of Deheeg.nl;
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen en vervolgens Mijn Yourhosting.

Inloggen

Als je de vorige stappen hebt gevolgd zie je nu het scherm zoals op de afbeelding onder. Vul je mailadres en wachtwoord in en log in. Wachtwoord vergeten? Je kunt direct een reset opvragen.

Wachtwoord reset mislukt

Wil je een wachtwoord reset doen maar de mail komt niet aan? Neem contact op.