Bescherm uw account met 2FA

Recentelijk heeft deHeeg.nl de Easy Administration Tool uitgebreid met 2FA.

Gebruik je het al?

Als 2FA  is ingeschakeld, krijg je na het inloggen een code te zien die je scant met de Google Authenticator app (iOS / Android) op je mobiele telefoon. Hierna krijg je een (eenmalige) unieke code waarmee je inlogt. Dankzij 2FA kan niemand inloggen als je loginnaam en wachtwoord in verkeerde handen valt.

Je stelt 2FA in via: Menu Instellingen / EAT-wachtwoord wijzigen