Domeinnaam koppelen aan hosting

Heb je een domeinnaam bij ons maar nog geen hostingpakket? Je kunt vanuit je klantomgeving eenvoudig upgraden. We leggen je uit hoe dat gaat.

Inhoudsopgave

Waar moet ik zijn?

Om te upgraden van alleen registratie naar hosting, volg je deze stappen:

1. Ga naar onze website op deheeg.nl of yourhosting.nl;
  2. Klik rechtsboven in de hoek op Inloggen en vervolgens Mijn Yourhosting;
  3. Log in met je e-mailadres en wachtwoord;
  4. Klik in het nieuwe scherm op Beheren en daarna op Beheer achter de domeinnaam.

Beheren domeinnaam

Hoe koppel ik de domeinnaam aan een pakket?

Als je de stappen hierboven gevolgd hebt zit je in het beheerscherm van de domeinnaam die je wilt koppelen aan hosting. Je ziet nu o.a. een button met de tekst: "U heeft nog geen hosting/redirect voor..." hierachter kun je klikken op Bestellen. Doorloop de stappen en je pakket is na de betaling vrijwel direct beschikbaar.