FAQ Vernieuwde webhosting juni 2023 - Vevida

We vernieuwen onze hostingpakketten door meer te focussen op dingen die belangrijk zijn voor jouw website: security en marketing. Hieronder lees je meer informatie over de updates van onze pakketten.

Inhoudsopgave

  1. Wat gaat er veranderen?
  2. Hoe zien die nieuwe specificaties er uit?
  3. Wat houden deze services in? 
  4. Wat moet ik hiervoor doen?
  5. Wat als ik dit niet nodig heb?


Wat gaat er veranderen?

Per 1 juni 2023 updaten wij onze webhostingpakketten met extra voordelen op het gebied van security en vindbaarheid. De capaciteit en het technisch vermogen van je pakket blijft hetzelfde. We leggen meer de focus op de dingen die belangrijk zijn voor jouw website; veiligheid en online gevonden worden! Door het vernieuwen van onze pakketten hebben we ook nieuwe tarieven met ingang van 1 juni 2023. Een overzicht van de tarieven vind je op onze website.

Hieronder vertellen we je graag meer over de specificaties:

Wat komt er in het pakket bij?

Dienst

Webhosting
Standard

Webhosting
Pro

Webhosting
Premium

Security

 

Security sitescanner

Marketing

 

 

Uitgebreide SEO scan


Wat houden deze services in? 

Security; een krachtige sitescanner die:

  • Het SSL certificaat op je website controleert;
  • De websitebestanden op virussen controleert;
  • De websitebestanden op malware controleert;
  • Een melding geeft wanneer er kwaadaardige software wordt ontdekt met de mogelijkheid deze door ons te laten verwijderen.

Marketing / SEO

  • Uitgebreide SEO scan: Vul je website in en je ontvangt een uitbereide SEO scan in je mailbox. Deze scan bekijkt je website op diverse vlakken en geeft je tips hoe je jouw site beter vindbaar maakt. Dit rapport kan je zelf gebruiken, of eenvoudig delen met je websitebouwer.


Wat moet ik hiervoor doen?

Je hoeft hier zelf niks voor te doen. De nieuwe features worden vanzelf aan je pakket toegevoegd. Heb je hulp nodig met het gebruik? Neem gerust contact op.


Wat als ik dit niet nodig heb?

Deze nieuwe opties worden voor iedereen toegevoegd. Uiteraard is het aan jou om te bepalen of je er gebruik van wilt maken. Qua onderhoud en veiligheid kan het je veel tijd en werk uit handen nemen, en we helpen je graag om er optimaal gebruik van te maken. Twijfel je of je huidige pakket nog goed bij je past? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen wat het beste past bij jouw wensen en plannen.

M
Marjolein is the author of this solution article.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.