Hoe voeg ik een extra gebruiker toe in het controle paneel?

Wanneer je bijvoorbeeld een webbouwer of collega toegang wilt geven tot het controle paneel, volg je deze stappen:

1. Log in op het controle paneel

Om deze stappen uit te voeren moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel.

2. Klik links op Gebruikers

Zodra je hierop hebt geklikt verschijnt er een overzicht van alle gebruikers.

3. Klik op Toevoegen

Wanneer je op Toevoegen klikt verschijnt er een venster waar je de nieuwe gebruiker kunt aanmaken. Vergeet niet om op Opslaan te klikken.

Na het aanmaken ontvangt de gebruiker een e-mail met de login gegevens voor het controle paneel. Wil je een contactpersoon verwijderen? Klik dan op de prullenmand achter de gebruiker.

Uitleg over de verschillende rollen

Iedere gebruiker heeft een rol. Hieronder geven wij meer informatie over de grootste verschillen tussen deze rollen.

Eigenaar

Als Eigenaar kan je alles, je hebt alle rechten welke andere rollen in sommige gevallen niet hebben. Daarnaast kan je als Eigenaar contactpersonen toevoegen.

Webmaster

Als Webmaster kan je het volledige technische beheer doen, maar niet bij het administratieve gedeelte. Je     kunt dus geen bestellingen plaatsen, je ontvangt geen facturen en je kunt ook geen diensten opzeggen. Je kan de beheerder van jouw website dus deze rol geven.