Inloggen op je klantaccount van Sohosted

Ben je klant van Sohosted? Dan heb je een eigen online portal waar je veel zaken kunt regelen. Deze klantomgeving is beschikbaar via Mijn Yourhosting en je kunt hier op inloggen via onze website. In deze handleiding leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Inloggen

Om in te loggen volg je deze stappen:

1. Ga naar de website;
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen;
  3. Kies voor Mijn Yourhosting;
  4. In het nieuwe scherm vul je jouw mailadres en wachtwoord in.

Inloggen mislukt

Als je niet kunt inloggen controleer dan het volgende:

• Gebruik altijd je mailadres. Geen klantnummer of gebruikersnaam;
  • Gebruik de Wachtwoord vergeten optie;
  • Werkt het mailadres niet? Neem contact op met ons;
  • Wachtwoord onlangs aangepast? Test of inloggen lukt in een privé venster.

Geen account

Als je klant bent krijg je automatisch een account. Heb je geen mail van ons gekregen en helpt ook de Wachtwoord vergeten optie niet? Neem dan even contact op met ons.