Overzicht van je producten bij SoHosted

Wil je nakijken welke producten en diensten je afneemt bij ons? Dat kan. Je volgt hiervoor deze stappen:

• Ga naar onze website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account.
  • Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  • Klik op Mijn diensten.

Onder Mijn Diensten zie je alle domeinnamen die bij ons geregistreerd zijn door jou. Klik een domeinnaam aan en je ziet eventuele gekoppelde hostingproducten.