Waar kan ik mijn facturen inzien?

Neem je producten af bij ons, dan ontvang je hiervoor facturen. We sturen deze op per mail. Je kunt facturen ook inzien en als PFD downloaden vanuit je klantomgeving. Als je een vraag hebt over een factuur en contact opneemt, is het handig om deze er bij te pakken zodat we er samen naar kunnen kijken.

Inhoudsopgave

Waar vind ik mijn facturen?

We leggen je in een paar korte stappen uit hoe je bij het overzicht van je facturen komt.

1. Ga naar Sohosted.nl
  2. Klik rechts bovenin op Inloggen en vervolgens op Mijn Account;
  3. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en log in;
  4. In het nieuwe scherm klik je op Administratie en vervolgens Facturen.

Kunnen jullie ook een kopie opsturen?

Ben je een factuur kwijt? Je kunt in dit overzicht facturen inzien, downloaden en printen. Hierdoor is het niet nodig om contact op te nemen om een kopie van een factuur te laten mailen door ons. Ben je door omstandigheden niet in de gelegenheid je factuur te downloaden? We kunnen de factuur opsturen maar alleen per mail naar het adres wat in onze administratie staat.