A-records bij RealHosting

Als je een domeinnaam hebt bij ons heb je ook het beheer over de DNS. Hierin krijg je te maken met verschillende DNS records. In dit artikel leggen we uit wat een A record is.

Uitleg

Een A-record zorgt voor de vertaling van een hostname naar een IP-adres. Als je realhosting.nl in jouw browser typt verwijst de DNS je naar de juiste server waar onze site op staat. Met een A-record zorg je dus dat een bezoeker geen IP adres hoeft te onthouden en in te voeren maar gebruik kan maken van een gemakkelijk te onthouden URL.