Webmail bij RealHosting standaard via HTTPS

Alle verkeer van de webmail bij RealHosting gaat via een beveiligde https verbinding. In deze handleiding vertellen we hier meer over.

SSL

Domeinnamen worden beveiligd met een SSL certificaat. Dat betekent dat de data die via een website verstuurd wordt is beveiligd en niet iedereen daar zo maar bij kan. De domeinnaam van de server waarop onze webmail staat gebruikt ook SSL. Hierdoor is de verbinding met jouw postvak in de webmail dus beveiligd.

URL

Wanneer je de webmail bezoekt via een webbrowser, zal je opmerken dat je wordt doorgestuurd naar https://webmail.2is.nl/roundcube/. Jouw domeinnaam blijft dus niet zichtbaar binnen de webbrowser.