SSL certificaat installeren in Plesk bij RealHosting

Heb je je SSL-certificaat besteld en betaald, en hebben wij deze uitgeleverd? Je kunt dan verder met het activeren van je SSL-certificaat. Dit doe je in je Plesk-hostingmanager. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet.

Inhoudsopgave

Stappenplan

1. Log in op je Mijn-omgeving en klik door naar de Plesk-hostingmanager van je website;
  2. Klik op de domeinnaam waar het om gaat en kies vervolgens voor Hosting en DNS;
  3. In het volgende scherm klik je op Hostinginstellingen;
  4. Zorg dat je de twee opties in onderstaande afbeelding hebt aangevinkt;
  5. Selecteer je SSL certificaat in het drop-down menu.
  6. Klik op Opslaan

Forceren van https

1. Als je bovenstaande stappen hebt doorgevoerd ga je naar Websites & Domeinen in het menu links;
  2. Klik bij de gewenste website op SSL;
  3. Contoleer of de opties zoals in onderstaande afbeelding zijn ingeschakeld.