Hoe plaats ik een bestelling via Mijn SoHosted?

Als je klant bent geworden via SoHosted, dan kan je via Mijn Yourhosting bestellingen aan je bestaande account toevoegen. Volg hiervoor onderstaand stappenplan.

• Ga naar onze website.
  • Klik rechts bovenin op Inloggen en kies voor Mijn Account.
  • Vul je gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op Inloggen.
  • Klik bovenin het menu op Bestellen.
  • Kies het product dat je wil bestellen.
  • Plaats je bestelling door de stappen te doorlopen.

Let op! Als je een bestaand domein wil upgraden, kies dan voor de optie Mijn diensten. Klik hier op het domein dat je wil upgraden en kies bij Pakketgegevens voor Upgraden.

5E_czosNab1eXuDiYo3xklzCCDEdMbsYLQ