Hoe zeg ik mijn abonnement op bij DeHeeg?

Je kunt je diensten opzeggen via je account. Op deze helpdeskpagina laten wij je zien hoe je dit doet.

Inhoudsopgave

Stap 1: inloggen

Log in via je account

Stap 2: overzicht

Om een overzicht te zien van al jouw abonnementen, klik in de linker kolom op de knop 'Abonnementen'.

je ziet in dit overzicht al je abonnementen, inclusief de looptijd en de einddatum en de status (actief of geannuleerd bijvoorbeeld).9x1pE48D-M6vA4BTvSEsHbzn3mFHDbd9Wg

Stap 3: beheren

Om een dienst op te zeggen, klik links op 'Beheren'. Je krijgt nu een venster in beeld met je abonnementen. Klik op de link 'Beheer' achter de dienst die je op wilt zeggen.

I1YgZv28Nyf2ZEPn4oS9uq3r9RGFL5JYZQ

Stap 4: opzeggen

Alleen een domeinnaam opzeggen

Wil je een domeinnaam opzeggen waar geen hosting aan is gekoppeld? Klik dan op het tabblad 'Domeinnaam' en scroll naar de sectie 'Gevarenzone'. Klik daar op de knop 'Opzeggen of verhuizen'.

dO8BgyFEKC5gSacsymktYyJzDkCnlP3hmg

Domeinnaam met hosting e.a. opzeggen

Gaat het om om een (domeinaam en) hostingpakket, klik dan op het tabblad 'Hosting & e-mail' en scroll naar de sectie 'Gevarenzone'. Klik daar op de knop 'Opzeggen of verhuizen'.

cecQOYamavNiEk0WtjU321jj65fASc3wiQ

NB: Heb je geen knop "Opzeggen of verhuizen", dan kan dat 2 oorzaken hebben:

1. Je ziet nog de oude lay-out van onze pagina. In dat geval zou je je cache en cookies moeten verwijderen of een andere browser proberen.

2. De betreffende abonnementen zijn al opgezegd.

Stap 5: diensten kiezen

In dit venster kun je aangeven welke diensten je op wilt zeggen.
Domeinnaam

Als je een domeinnaam wilt wegverhuizen, vink dan de optie 'Verhuiscode opsturen' aan. Je ontvangt na jouw opzegging per e-mail de verhuiscode waarmee de domeinnaam kan worden wegverhuisd. Doe dit voordat jouw domeinnaam verloopt! Als je geen e-mail ontvangt met een verhuiscode (afhankelijk van de domein extensie), reageer dan op de e-mail met de opzeggingsbevestiging en vraag om de verhuiscode toegestuurd te krijgen.
Hosting

Als je de hosting opzegt zal deze actief blijven tot de opzegdatum is bereikt. Wil je de hosting en de e-mail direct verwijderen, vink dan de optie 'Direct opzeggen' aan (Let op: als je direct opzeggen doet dan wordt website en email meteen verwijderd en zijn website en email niet meer bereikbaar).

JKp5hKCJPlf4pcRRV0Q5M3sXdcKIGVE4eg

Klik op 'Dienst(en) opzeggen' om je keuze te bevestigen.

NB: Krijg je een foutmelding nadat je op de knop hebt geklikt, heb je waarschijnlijk een webmaster gebruiker voor je account welke geen opzeggingen mag doen. Log dan even in met een owner (eigenaar) gebruiker om de opzegging te doen.