Betalen bij De Heeg

Als je een factuur krijgt dan verloopt dit via het programma Payt. In dit artikel vertellen we meer over Payt en hoe jij snel en handig je facturen voldoet en andere administratieve zaken regelt.

Inhoudsopgave

Payt

Payt is een debiteurenbeheer platform. Wij werken samen met Payt voor de optimale afhandeling van jouw facturen. Wij maken gebruik van de techniek van Payt; het beheer wordt geheel door ons verzorgd en je kunt met al je vragen en verzoeken bij ons terecht.

Facturen inzien

Om je facturen in te zien log je in op Mijn De Heeg en ga je vervolgens in het menu links naar de optie Facturen onder het kopje Financiën

Screenshot van het menu in het klantportaal van De Heeg.

Zodra je hier op klikt kom je in een nieuwe omgeving waar je jouw facturen kunt inzien.

Je ziet hier het totaalbedrag van alle openstaande facturen. In onderstaand voorbeeld zijn alle facturen netjes voldaan.

Screenshot uit het programma Payt. De weergave laat zien dat alle facturen voldaan zijn.

Een betaling doen

Als je een openstaande factuur hebt, zie je dit uiteraard ook direct in de Payt omgeving. Je scherm ziet er dan zo uit:

Een screenshot van het programma Payt. Er wordt een openstaande factuur weergegeven.

Je kunt hier direct alle openstaande facturen in één keer betalen (1) of de huidige factuur inzien (2). Wil je alleen deze factuur voldoen klik dan op de button Pay (3) achter de factuurregel.

Automatische incasso

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een je betaalgegevens zelf aan te passen. Heb je een nieuw rekeningnummer of wil je jouw betaalmethode aanpassen? Stuur ons dan een bericht. Je kunt dan ook aangeven of je per automatische incasso wilt betalen.